Música, veu i Mil·lenari

Ben entrat l’octubre, i amb l’any del Mil·lenari a punt de finalitzar, encara se celebren actes que commemoren mil anys d’història d’un poble.

Dins la XVIII tardor musical de Les Pedritxes s’inscriuen dos actes, un dels quals porta per nom “Cantata del Mil·lenari”. Es tracta d’un concert – cantata inspirat en el Mil·lenari de Matadepera, a partir d’un text de Joan Comasòlivas i Font, arxiver a l’Arxiu Històric de Sabadell. El text transforma en ficció, en conte, els fets d’un 10 d’agost de 1013, data de la signatura d’aquell document que hem pres com a punt de partida del nostre Mil·lenari. La direcció i coordinació de l’obra recauen en Rosa Aguada i Rosa Ribera, i també participen diverses entitats culturals i musicals de Matadepera. La data: diumenge 20 d’octubre a les 12 h., a la capella de Can Roure.

La cantata del Mil·lenari

La cantata del Mil·lenari

L’altre actuació serà una interpretació de música renaixentista i barroca, de mans de l’agrupació musical IN CANTO. Viola de gamba, tiorba, guitarra barroca i veus en un concert que es podrà gaudir el 27 d’octubre a les 12 h., a la capella de Can Roure, per només 5 €.

In Canto a la XVIII tardor musical de Les Pedritxes

In Canto a la XVIII tardor musical de Les Pedritxes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s