JEP 2013 i l’acte de clausura dels cursos d’estiu de l’AIUMA

Fotografia de Miquel Badia.

Fotografia de Miquel Badia.

El passat divendres dia 27 de setembre, dins les Jornades Europees de Patrimoni, l’arxiver municipal va realitzar una xerrada en relació al monestir de Sant Llorenç del Munt. L’acte va consistir en la projecció de fotografies de diverses procedències: del propi Arxiu Municipal de Matadepera, de l’Arxiu Tobella, de l’Arxiu Fotogràfic del Centre Excursionista de Catalunya, de l’Arxiu de la família Quadras, de la Rosa Reyes, la Núria Grané i en Manel Carrera. A tots ells, gràcies per l’aportació.

A més, també es van projectar diversos talls provinents dels fons audiovisual de Joan Soley i Pons (Matadepera Televisió), que l’Arxiu Municipal de Matadepera està digitalitzant gràcies a la seva família, i dos vídeos del fons de la família Quadras que han estat digitalitzats per la Filmoteca de Catalunya.

Aquest dimarts 1 d’octubre, a les 19:30 h., en Vicenç Ruiz Gómez impartirà una conferència sota el nom de “La dotació fundacional del monestir de Sant Llorenç del Munt: mil anys d’història i una oportunitat per a la reflexió”. Aquesta conferència és l’acte de cloenda dels cursos d’estiu de l’Associació d’Amics de l’Aula Interuniversitària de Matadepera (AIUMA).
Trobareu més informació respecte al conferenciant al següent enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s