Música i Festa Major

El Mil·lenari no només és història: també és cultura.

La regidoria de Cultura, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, programa un nou cicle de la temporada estable de música de Matadepera pels mesos de març a maig. Aprofitant l’excusa del Mil·lenari, el diumenge 21 d’abril a les 6 de la tarda, al Casal de Cultura, s’ha programat un concert que serà un homenatge a la figura femenina durant els segles X al XIV. Podeu ampliar la informació a l’agenda cultural de Matadepera.

I Festival Internacional de Música

I Festival Internacional de Música

El primer Festival Internacional de Música correspon a l’any 1981. Va estar organitzat pel Consell Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Matadepera, amb la col·laboració de la Caixa d’Estalvis de Terrassa i el Retaule Artístic de Terrassa, i va comptar amb el suport d’un bon grapat de voluntaris.

Per altre part, s’ha optat per fer ús del logo del Mil·lenari (Col·lectiu d’Art de Matadepera) com a portada de Festa Major. Des de 1997, la portada s’ha escollit amb un concurs popular, però en aquesta ocasió s’ha volgut dedicar al Mil·lenari. Així doncs, el logo serà la imatge de la Festa Major de l’any 2013, sent visible en tots els actes culturals dins de la programació de les festes.

Programa Festa Major de l'any 1935

Programa Festa Major de l’any 1935

A la secció d’arxiu digital de l’Arxiu Municipal de Matadepera, podeu fer una cerca amb les paraules claus “festa major” i consultar alguns dels primers programes de Festa Major de Matadepera, entre els quals hi trobareu un de 1935 i els corresponents als anys 50.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s